a.z.i.d.i

By: azidi adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Sep-2006 08:19 Email | Share | | Bookmark
Kusess Gath 06 - Ulu Yam

 
 
 
View all 32 photos...
merujuk kepada tajuk di atas.... ade laa dalam 15 orang pegi kot time tu... sangat best dan harus dilakukan selalu demi merapatkan talian silaturrahim... aiceh... berikut adalah gambar2 nya yaa... pastu alang2 diselitkan juga gambar masa wedding cikgu hazila aritu... sekian harap maklum....


Saturday, 6-May-2006 09:49 Email | Share | | Bookmark
bbq 030506

 
 
 
View all 35 photos...


Sunday, 9-Apr-2006 12:51 Email | Share | | Bookmark
sakura

 
 
 
View all 64 photos...
berikut adalah gambar2 yg diambil semasa di taman handayama pada hari ini.... enjoy!! hehe


Monday, 27-Feb-2006 08:55 Email | Share | | Bookmark
tennis

 
 
 
View all 67 photos...
arini diadekan aktiviti tennis berkumpulan sambil berpicnic.. kuikui.. berikut adelah gambar2 nyaaa...


Thursday, 16-Feb-2006 09:54 Email | Share | | Bookmark
SOBETSUKAI 2006

 
 
 
View all 43 photos...
semalam kitaorg buat sobetsukai or farewell party kepada org2 yang dah grad yang bakal balik Malaysia tak lama lagik... lepas majlis tu kitaorg sambung kat karaoke plak... pergh time kat karaoke tu mmg dah tak larat dah.. gambar pun 2 3 ketul je... hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net